1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2321875

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
The great one: Visserligen är det pengar som till stor del styr klubbval både för spelare och sportchefer. Men det vore lite konstigt om Nubben lämnar Timrå om vi håller oss kvar. Sen tror jag inte att Nubben är synonymt med Timrås framgångar.
Har också svårt att se spelare som Hanzl och Rattie lämna Timrå för HV-Nubben.

Jag tror Nubben blev tjejsur när han var"tvungen" att sparka sin kompis Fredrik Andersson. I så fall, in med en ny fräsch sportchef, vi behåller Hanzl, LaLeggia, Rattie, Hartmann och Lodin. Tillkommer Wedin, Lander och Emil P och några riktigt bra backar! Då tror jag på SM-guld 2023! Kom ihåg var ni läste det först!

(Jinx jinx)

PS. Skulle Nubben klara av att ta med sig våra favoriter till HV (som han gjorde när han gick till Frölunda), då är han för alltid raderad i mitt minne., Kan man göra en sån sak efter 25 år i klubben i sitt hjärta - igen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
pingvin: En alternativ teori är väl att Nubben till syvende och sist insåg att beslutet med två huvudtränare samt att hålla i Freddan så länge blev ett sänke för laget under säsongen och att det därför, om man har full fungerande självinsikt, kan vara dags att prova något nytt och låta någon annan ta över.
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
pingvin: Har säkert sagt samma förut, men Hanzl, Rattie, Wedin, Lander, Emil P, sen ska vi ha en stark backsida på det, och bra målvakt, och hyffsat 3e/4e kedja.
tror du vi sitter på Färjestads plånbok? Klart det är drömlaget, men känns ju totalt orealistiskt ekonomiskt.
Låst ämne