1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581924 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2324655

Sv: Silly Season 2022-2023
thorwald: Utan Paigins väldigt långa klubba kanske vi haft 0-1 i baken i första perioden i lördags? Han har helt klart storleken, men frågan är om han har den speed och rätt skills som trots allt krävs i SHL?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Rip Kirby: Jag är mindre taggad på Paigin. Han var helt okej men var faktiskt rätt slarvig i kvalet och kostar nog mer än han smakar. Ditto Åberg - habil kvalinsats, tack och bock, dina pengar ska dock Emil Petterson ha nu.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Rip Kirby:
Från Afronbladet idag:

– Jag är otroligt glad och taggad över att få spela inför alla fans igen, säger Anton Lander.

– Det en väldig stolthet att spela i Timrå-tröjan igen. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen, säger Anton Lander.

Ledande spelare i nuvarande truppen som förväntas förlänga inom kort är Ty Rattie, Robin Hanzl, Joey LaLeggia och Jacob Johansson.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Dahlén får nog med största sannolikhet inte förlängt med SJ. Han kommer att få ett tvåvägskontrakt och eventuellt satt upp på waivers nästa säsong. Visst finns det en chans att han vill ta den chansen fortfarande. Men sannolikheten är rätt liten och SJ kommer nog att rensa lite bland vissa spelare för att bygga nytt. Deras headcoach sitter löst också, för på pappret är det ett slutspelslag men dom spelar på absoluta botten just nu.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Rip Kirby: Paigin blandade och gav lite på slutet. Som du säger gjorde han många bra saker och gjorde Djurgårdarna griniga vilket var en stor bonus, dock slarvade han endel och gav bort några puckar också. Samtidigt så steppade Erixon upp och spelar han som han gjorde i Play-off så blir han väldigt nyttig nästa säsong. Får lite huvudbry av Erixon faktiskt, under stora delar av säsongen har han sett loj och oengagerad ut och en av de spelare jag stört mig mest på, men verkar som han växte när det verkligen gällde. Zajac lyfte sig också mot slutet, men tyvärr känns inte som han håller ändå eller vad säger ni? Tycker han är lite väl plottrig och osäker med puck och inte vidare fysisk heller.
Låst ämne