1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

545710 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2327449

Sv: Silly Season 2022-2023
SMÅLAND: Emil Berglund och Jeremy Boyce var och är väl 2 spelare på gränsen i ett antal säsonger. När Emil B. drog till Almtuna stannade J. Boyce kvar. Att sen DIF fick panik och dammsög den svenska hockeyn på "gamla" DIFare innan dead line gjorde att Emil B. hamnade i DIF. Under kvalet tackade sen Emil B. för åren i Timrå genom att låtsas som att Timrå inte betytt speciellt mycket för honom. Gott så. Utan andra jämförelser så har Erik Gustavsson i Luleå också uttryckt synpunkter på Timrå IK som gör att intresset nog är ömsesidigt obefintligt. En tredje spelare är Magnus Pääjärvi Svensson, som likt Erik G. åtminstone tidigare offentligt spånat om en återkomst i TIK. Men när det gällde så valde Magnus P S Malmö, där han pga skada och eller bristande kapacitet inte gjorde många matcher. Var M P S nu ska ta vägen efter Malmö kan man undra. Poängproduktionen har inte varit speciellt stor de sista 10 åren. Slutsats. Ödsla inte tid och kraft på spelare som varken är intresserade, sympatiska eller kapabla.
+27
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
För övrigt vill det till "ganska stora" mått av intresse, sympatiska drag och kapacitet för att klämma in sig på två kedjor i TIK numera.
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2022-2023
Nisse på Mon or: Mr målvaktsmagefetisch är helt obetydlig i Timråhistorien också så det är ömsesidigt. Och som sagt, en M P S fullständigt på dekis måste vara heeelt ointressant för oss i det läge vi befinner oss i
+6
Kommentera