1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

543526 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2331866

Sv: Silly Season 2022-2023
mikenomad: Du har sällan något rätt, men håller hov här. Om din läsförståelse varit bättre hade du förstått att poängen inte var ett ställningstagande för eller mot ett entledigande av Freddan.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Kongo: Har förstått att du varit med i föreningen på ett eller annat sätt och varit med när vi höll på att konka och var bidaragande till att vi klarade att rida ut stormen. Du skall i så fall ha stort tack för din insats . Förstår ibland på tonen att du har rätt bra relation till Nubben med.

Däremot har du en tendens till att komma med rätt stor "översittarmentalitet" när någon har lite andra åsikter eller kritiserar nått som du tycker helt annorlunda om.

Vi var många som fick stort mothugg om okunskap när vi ville se Freddan avgå. Resultatet tycker jag dock talade för sig själv.. Det känns som du tror Nubbens avgång är slutet för Timrå i princip. Själv känner jag att det inte finns nått bättre läge knappt att klippa navelsträngen med tanke på den grund med spelare som ansluter, för att stärka föreningen på sikt med nytt i sportsliga ledningen.

Nubben har givetvis gjort mer än vi kan ana för Timrå IK och skall ha det största av tack för det. Men allt har sin tid och kan alla andra föreningar i princip förnya sina sportsliga ledningar etc så kan vi.
+17
Kommentera

Sv: Silly Season 2022-2023
Kongo: "Håller hov"? Lider du av mindervärdighetskomplex? Jag tycker saker och skriver det. Vissa verkar dock ha jävligt svårt för att alla inte tycker som just dem
+3
Kommentera