1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2331977

Sv: Silly Season 2022-2023
Olle: Jo och det var där han tappade många Timråsupportrars förtroende. Från i SHL är det bara Timrå som gäller till att, Timrå är inte aktuella, jag är inte intresserad av att spela i en nykomling utan vill vinna SM guld.

Jag var där och då bitter och har säkert kläckt ut nått besvikelse. Vet att jag kände att han kunde sett det som en stor ära och utmaning att befästa Timrås position som ett SHL lag och leda laget med stor roll.

Sen efter det så kunde jag inte bry mig mindre om honom tills han började svinga när vi mötte Luleå denna säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Sputnik:

"I SHL är det bara Timrå som gäller" Har aldrig hört honom lovat något sådant.
Absolut, hade det varit fint om han hade valt Timrå oavsett när han flyttade hem till Sverige igen. Men han hade ju lite större ambitioner om att tävla om ett SM-guld. Något vi inte kunde erbjuda, speciellt inte om vi hade misslyckats med att gå upp. Med facit i hand blev vi ju en slagpåse i SHL även innan vi åkte ut igen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Jag kommenterar inte det, säger Niklas Persson, general managern.

Ty Rattie gjorde succé i Timrå i vintras – och hade inte minst stor del i det säkrade SHL-kontraktet efter kvalmötet med Djurgården. Det är ingen hemlighet att många klubbar är ute efter NHL-meriterade kanadensarens namnteckning inför nästa säsong och vi har tidigare skrivit om LHC:s intresse.

Enligt vad Sporten erfar ser LHC det fortsatt som en mycket stark värvning och så länge inte forwarden har presenterats som klar för någon annan klubb finns ett litet hopp kvar. Samtidigt talar samstämmiga uppgifter om att Rattie närmar sig ett nytt kontrakt som gör att han förväntas att stanna i Timrå.

Det enda som möjligen talar emot är att medelpadingarna redan säkrat en riktigt spetsig forwardsbesättning med hemvändarna Anton Lander, Anton Wedin och Emil Pettersson och tjeckiske centerstjärnan Robin Hanzl.

Så här står det i ”Östgöta Correspodenten” här nere i Linköping…..låter ju inte så dumt det..👀
Timraik4Ever i LHC Land…🐣
Låst ämne