1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2332447

Sv: Silly Season 2022-2023
The great one:
Det var två saker nämnda i det inlägg som du kommenterade på. Dels det du kallat tacklingsincidenten och dels en "Corona", se dagens röda kort som Joe Corona drog på sig, där Erik Gustafsson titlar ur för att han åker på en trippingutvisning.

Därav klistrade jag in:

26:23 2 min LHF 29. Gustafsson, Erik Abuse of Officials
(27:46 - 29:46)

26:23 2 min LHF 29. Gustafsson, Erik Tripping
(26:23 - 27:46)

För framtida frågor/diskussioner kring EG-gate, Erik Gustafsson-skandalen eller ta inte hit gammel-Judas-tråden, se hit!

Här är det som flest personer stört sig på:

nsd.se/bli-prenumerant/artikel/r387o6xj

www.allehanda.se/2016-07-08/tva-ar-i-khl--sedan-kan--vm-backen-atervanda-till-sverige-skulle-timra-vara-i-hogsta-serien-ar-de-etta-pa-listan

Vad har de då läst?

Först dessa citat i ÖA 2016:


"Skulle Timrå vara i högsta serien är de etta på listan"

"
-Skulle Timrå vara i Elitserien skulle de vara etta på listan, men det är inget måste att jag ska spela där. Däremot är jag tacksam över tiden jag hade och jag hade aldrig kommit så långt utan det. Det vet jag om, och skulle de gå upp till högsta serien skulle de nog vara etta på listan, säger han.
"

Sedan i NSD 2018 dyker detta upp:

"
Timrå tog i år steget upp i SHL - men det var aldrig ett alternativ.

-Nej, det var det väl inte. Vad jag vet hörde dem inte av sig. Jag tänker faktiskt vara egoistisk. Jag tror att Timrå har några tuffa år framför sig rent hockeymässigt och jag vill vinna. Jag vet att jag har större chans att göra det här än i Timrå just nu.
"

På detta svajiga kaplaklosstorn lägger EG sedan en intervju där han framstår som extremt obrydd kring Timråspelaren som mycket väl kunnat bli långtidsskadad.

Hans uttalanden saknar en logisk stringens, vilket gör att flera personer stör sig på honom.

Att han gör en" Corona" gör att han känns som tveksamt ledarskapmaterial för Timrå IK.

Han börjar bli till åren kommen och det är tveksamt om hans förmågor kommer vara värd pengarna i förhållande till alternativen.

Där har vi en god summering att falla tillbaka på i framtiden om någon undrar varför boken har en aversion mot Erik Gustafsson.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Spock: Å herre Gud, jag tar mig för pannan, eller dunkar den i asfalten.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Spock:

Skrev igår att vi vänder blad och att jag inte kommenterar detta mera. Men får göra ett undantag. Som sagt, vi tycker olika. Många fler som likade mitt inlägg igår även, så även fast ni hörs mest så är ni en minoritet som tycker detta om EG på ankdammen HS. Jag ser inga konstigheter i hans uttalanden, förutom tacklingsincidenten. Angående Corona så vet jag inte vad som hänt då jag högst sporadiskt följer Giffarna. Nonsens att han inte skulle ha bra ledaregenskaper, i så fall skulle han inte varit kapten i Luleå i 4 år eller varit assisterande i Tre kronor. Sedan det är med att han är "till åren kommen" i så fall kan vi ju avsluta kontrakten då med Hanzl och Svensson som är lika gamla med det argumentet. Sedan återigen, han fick inget kontraktsförslag från Timrå. Han var klar för Luleå redan innan vi gick upp. Detta VET jag. Sedan det han säger är ju sant, Timrå var inte redo för någon SM-Guldjakt även om vi hade gått upp. Även om det kanske sticker i ögonen för vissa så var det ju sanningen.

Men som sagt, alla får tycka vad man vill. Vill ni fortsätta störa er på EG så varsegod. Jag kommer dock välkomna honom med öppna armar. Han skulle göra vårt försvar så mycket bättre.
Låst ämne