1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2334652

Sv: Silly Season 2022-2023
Jag får smak i käften av att EG och Stridh är påväg nu.. Stridh har nog ett finger i denna värvning också. Rautio är säkert en bra snubbe att ha och göra med.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Ogillar denna värvning, tyvärr. Kan omöjligt handla om "budgetvärvning" heller, då han garanterat lär vara dyrare än t.ex både Brattström eller Endre som nämnts här tidigare. Rautio sitter på en SHL lön, medans Endre huserar i HA och Bratten i AHL/ECHL. Och i Rautio får vi en färdigutvecklad målvakt, som knappast har något att bevisa längre. Visserligen helt okej målvakt, man vet vad man får av honom, men det vet motståndarna med! Jag har sett han en del i LHC och han är ju redan en liten målvakt, men han är även expert på att göra sig ännu mindre då han gärna sätter sig alldeles för tidigt! Så fort han inte ser pucken så sätter han sig ner, ser ut som en pojke till storleken.

Detta handlar endast om att man behövde hitta någon som var villig att gå in som backup, tror inte att en som Bratten som är ung vill gå in som backup bakom JJ.
Så på den anledningen är det.
Även fast jag hellre hade sett någon yngre oprövad som tar kliv under säsongen. Rautio lär ju inte direkt kliva in i match 7 o dominera och sen bära laget framåt resten av säsongen, utan han lär ju göra ett inhopp kanske var 6e match och kommer väl kanske ligga på 90%, varken mer eller mindre.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Tycker inte vi ska uttala oss om detta är ett genidrag eller en fyllerekrytering innan vi ser utfallet.

Jag tror det kan vara bra, de (JJ) har varit i LHC samtidigt tidigare i karriären och har säkert en relation sedan dess. Rutinerad pjäs som inte förväntar sig att stå 40 matcher men likväl kan spika igen fullständigt 15 matcher på en säsong.

Men ja, med de namn som vi helt förutsättningslöst spekulerat om här inne före detta så är det ju ett antiklimax - men de andra namnen är ju som sagt spekulation och inte konkreta bud vi nobbat för detta.
Låst ämne