1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2339573

Sv: Silly Season 2022-2023
Karlsson74: Jimmy Hamrén i all ära. Superbra grabb som har rätt väldigt ofta och har ett bra öga för sina analyser. Men med Boyce kommer han ha fel på. Boyce är en otroligt smart spelare i defensiven som gör allt han kan under matcherna. Det finns en anledning han fick spela så mycket under kvalet. Skitjobbig att möta som motståndare, i boxplay täcker han varenda jäkla skott i hans väg och hur många mål har han fått göra i ett boxplay under karriären? Har inte en siffra på det men mellan pekfinger och tumme så lär det vara 20 mål minst. Utöver hans defensiva smartness finns en grabb som klistrar ihop gruppen på ett fantastiskt sätt och som lägger ner sin fritid på att sammanhållningen i laget ska fungera.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
DenRöda: Tycker att Hamrén gör en klockren analys utifrån det han vet och har kännedom om.

Men om man antar att Boyce till och med köper en plats på läktaren och jobbar extra på "marknad" samt gör allt det andra som vi tror/har hört från farfars brors grannes kusins spöke.

Ja, då är Boyce-godiset gott oavsett.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
DenRöda: Boyce har sina styrkor i att borra ner skallen och bara köra. Duktig på att stänga ner motståndare och i BP, men även att driva upp pucken inoffensiv zon. Sen kanske just spelet i offensiv zon inte är hans styrka.

Med det sagt så tycker jag det fanns en anledning till att Boyce inte fick så mycket speltid förra säsongen, nör va knappast hade så många ledningar att försvara i slutskeden av matcher etc. Lägg därtill en periodvis uddlös offensiv bland övriga forwards. Ja då förstår man att en sådan som Boyce inte fick så mycket utrymme att göra det han är bra på.

Nu förmodar jag att läget kommer vara helt annorlunda och då kan det vara bra att låta Lander och CO få andas lite och ge mesta energin i anfallszon.
Speciellt då både Hanzl och Lander lär dra ett stort lass i BPn.

Sen är Boyce så mycket mer än bara slit och energi, han andas Timrå och det är bara kolla på Payigin som kom in och på kort tid hann se Boyce betydelse. Att som spelare som håller till i KHL bland de stora killarna i KHL och kallar Boyce för legend talar lite för sig själv.
Låst ämne