1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581761 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2343075

Sv: Silly Season 2022-2023
jå1: han får besöka timrå hur mycket han vill. Men jag vill se jonte i timrå, så minsta tecken som dyker upp på det ser jag som ett litet hopp om att det kan ske. Som jag skrev, det finns säkert 79 st rimligare anledningar om varför han är här just nu än att han skrivit på för nästa säsong. Men det är silly season, perioden då supportrar, media, ja alla, letar efter news och information om spelare. Att jonte är här är ett sånt tecken, även om det som sagt INTE BEHÖVER vara så, herregud.
Man måste väl få önsketänka lite.
Sen är detta inte omöjligt heller, det är Jonte vi pratar, han har anslutit tidigare när nästan ingen trott det. Det är ju inte direkt så att det är t.ex Crosby som någon härinne råkat se käka munkar i Birsta tillsammans med Boyce i klädd clownskor. Det är jonte, som redan vänt hem 2 gånger, ingenting är omöjligt.

Men visst, vi behöver inte lägga upp nånting i gruppen, för på silly season så måste man tydligen vara helt seriös och man får varken spekulera eller hoppas tydligen. Från och med nu måste alla här inne vara allvarliga och ALLT som skrivs måste vara 100% och bekräftat.

Partypoopers
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
palleparling: Det är väl snarare att du surrade om att det "är omoraliskt" som jag reagerade på i mitt inlägg iaf. Greppar inte riktigt den kopplingen. För mig känns det ganska naturligt att man lägger ut en bild när föreningens guldgosse är hemma och hälsar på sina polerz i laget.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
palleparling: Som om du inte var allvarlig? Det är medvetet av Timrå för att skapa hajp osv. Spekulera och hoppas hur mycket du vill. Jag ger dig en rimligare anledning till att Dahlén är med på kort än vad jag anser att din är och det hör väl silly till med, att bedömma hur troligt att en spelare är aktuell för klubben?

Vore skitkul om Dahlén ansluter men det krävs mer än att besöka klubben han älskar off-season för att jag ska få upp hoppet iaf.
Låst ämne