1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581749 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2345825

Sv: Silly Season 2022-2023
Spock: Visserligen tar jag gladeligen mig en lina men oavsett går det knappast att jämföra lite festande med att håna funktionsnedsatta och att slå/våldta sin fru.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Jävla massa snack härinne nu, ni kan ju för fan inte dra kopplingar mellan vad några ruttna supporters sagt till att det på något vis skulle vara förenligt med Brynäs eller generella åsikten hos deras supporters. Det är sån himla låg nivå att man blir mörkrädd.

Gällande Patrik Berglund tyckte väl alla att det var en extremt konstig kommentar som den där gubben (glömt bort vem) la i tv. Han såg nervös och oförberedd ut och hanterade situationen sjukt illa, hela klubben gjorde det. Berglund blev avstängd i Brynäs men fick av någon konstig anledning spela sista matchen den säsongen. Det borde han inte ha gjort. Självklart borde han inte fått spela den. Men klubben Brynäs var ett jäkla haveri då.

I slutändan är det dock viktigt att komma ihåg att Patrik Berglund inte blev dömd. Han var alltså oskyldig enligt domstol. Oavsett vad som egentligen hände så är det riktigt jävla illa att det sitter idioter här inne och menar att kvinnomisshandel har något med Brynäs (eller ännu värre; dess supporters) att göra.

Som tur är ser jag att det finns några här inne som motarbetar de galna kommentarerna jag läst. Så jag tänker inte gå på fällan att konstatera att alla Timrå-fans är idioter, utan nöjer mig med att konstatera att ni har något rötägg här inne. Precis som vi har i vårat forum.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Bucker:
Nej, i det direkta skedet får snöplogandet ses som självskadande i relation till det andra.
Vilket direkt gör jämförelsen skev.

Ska vi börja prata om lidande i andra och tredje led kommer det inte kunna säljas något godis från Marabou i NHC.

Dock emot att våra lirare inhalerar "mjöl" så länge det är olagligt att bruka. Vad hände med tobaksfri generation?
Låst ämne