1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580949 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2347684

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Ja även om vinog behlvde klippa navelsträngen med Nubben och få in nytänk, så är det trots allt rätt stora skor att fylla.

En sådan som Kapanen är nog beredd att jobba stenhårt för en klubb han har hjärta för och har ju nog kontakterna som behövs. Vad gäller kompetens för lagbygge är ju ett oskrivet blad dock. Men ser hellre ett spännande namn än nån trött profil som varit i SHL typ 10 år som sportchef redan.

Nu är ju Kapanen ett långskott, men det är ju en sådan profil man hoppas på i allafall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
En vinfryntlig nomad kollar hela match 4 ikväll. Måste vara flera veckor sen sist. För alla som ifrågasätter Boyce vill jag ge min bild. Det här gäller ungefär lika mycket för Blomman. Ren klass och professionalism kännetecknas i första hand om att till fullo förstå sin roll, sitt uppdrag och därefter utföra det till så nära perfektion som möjligt. Inte ifrågasätta eller låta besvikelse över ev uteblivet förtroende påverka insatsen utan istället hantera de ramar man ges så bra man någonsin kan. Detta är Boyce;s storhet, att göra precis det. Det gör honom till ett proffs, att han tar sig an det han tilldelas och utför det med 100% fokus och klass
Kommentera