1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2348033

Sv: Silly Season 2022-2023
snushane: Man måste ha större krav på kanske den viktigaste positionen i klubben än att man bor i staden och har lirat i laget. Vad har han för kontakter? Har han någonsin haft ett jobb av denna typen? Det är alldeles för viktig roll för att ge honom 2-3 år att växa in i rollen. Sen tycker jag kanske det inte alltid är en fördel att man har varit så nära laget så nydligen. Kapanen har spelat i Timrå, visst. Men det va länge sedan nu. Han kommer ifrån business sidan av hockeyn, han har sparkat spelare och övertalat spelare tidigare, det har aldrig Hallin behövt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Dr.Krykov: jag ska egentligen inte ha nån åsikt om Hallin och hans kontaktnät v/s Kapanen, där vinner väl Kapanen. Det handlar väl om ekonomi oxå. Hur mycket deg finns att lägga på sportchefen. Jag tänker att Hallin kommer växa in i rollen och får hjälp av övriga i organisationen under tiden. Kapanen låter sexigare som nån sa. Jag tror det kommer bli bra oavsett vilken av dom det blir. Älskade Hallins frejdiga spel i Timrå.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Dr.Krykov: Jag är faktiskt inte orolig över Hallins förmåga att göra sig av med eller locka till sig spelare. Han gör ju inte en Alcén heller och kliver på direkt efter spelarkarriären. Det har gått några år även för Hallin och den ende han har spelarbakgrund ihop med är Boyce. Även om han är en klubbikon så är han inte infödd Timråbo så sån jävla inavel blir det inte. Tror helt ärligt att han som person skulle passa mkt bra. Håller med om att namnet Kapanen kanske smäller högre men jag får en känsla av att Hallins sociala kompetens kommer matcha den svenska spelarmarknaden bättre
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Dr.Krykov: Jag håller med dig. Kapanen känns mer professionell och förberedd för detta jobb. Inget ont om Hallin, men tror att vi behöver en person som kan ta svåra beslut och är van att ta dem. Kapanen blir perfekt tror jag. Han har många fina kontakter i Finland och vi behöver mer finnar i Timrå eller hur? Vi har en bra historia med finna även om vår finska målvakt från förra säsongen inte lyckades så bra. Hoppas hoppas det blir Kapanen.

Om man ska gå efter de inlägg som kommit här och på facebook hittills så verkar en överväldigande majoritet vilja ha Kapanen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Dr.Krykov: Håller med, ber till gudarna att det blir Kapanen som har erfarenhet av att vara sportchef. Precis som du skriver hade man kanske hoppats att denna gången skulle det komma in någon utifrån.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Dr.Krykov: Det görs säkert en gedigen utvärdering av var och ens kompetenser. Tror vi ska ställa oss in på Hallin vad vi än tycker, nåt säger mig att det kommer sluta med honom. När artikeln antyder att det lutar åt ett håll brukar det bli så
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Dr.Krykov: 100%, men undra om det verkligen stämmer att Hallin är aktuell? Låter lite märkligt.
Låst ämne