1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2351698

Sv: Silly Season 2022-2023
Under kategorin: Ska vi vara oroliga? Behöver ventilera funderingar och en smått gnagande oro trots att mycket tid återstår innan nedsläpp i september. Jag ser bara ett lag som (idag) är sämre än förra säsongen, Malmö. HV kan på papperet få ihop ett starkt och bra lag med många som spelar för klubbmärket, sen måste man kanske få ihop det på isen också vilket kan ta tid innan det sätter sig. BIF, LCH blir definitivt inte sämre kommande säsong och IOK har bevisat under sin sejour i SHL att man vet vad som krävs och att man med små medel ändå kan vara den här humlan som inte borde kunna flyga. Blir det annorlunda kommande säsong…nja jag tror det när jag ser det isåfall.
Resten av lagen i SHL lär vi ha ovanför oss i tabellen. Möjligt att Örebro kan hamna längre ner än tidigare liksom att Växjö, som står inför en ”coach-växling”, spelmässigt kan komma att prestera sämre än brukligt.
Vad ska man tolka ur det här då? Jag är inte alls komfortabel med att säga att en play-in plats ligger inom räckhåll, knappt jag vågar tro på 10-11 plats heller för den delen. Dessutom, de positioner som är kvar att fylla är för en 3-4 kedja. Med andra ord kommer vi inte att bli bättre än så här på papperet, om det inte fyndas under/efter sommaren dvs. Vi kommer att ha ett bättre lag än 21/22 men det kommer även de övriga 12 lagen att ha (ej Malmö). Det måste till att hemvändarna levererar, att laget överpresterar och att spelare som JJ, Lundin, Hartmann, Andersson höjer sin nivå ytterligare och att Skägget och Didde är de stabila pjäserna dom behöver vara. Då är allt möjligt! Tack för utrymmet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Triathlet: det är sant att alla lag har värvat, men det räcker inte i min värld! Utan det viktiga är att få in rätt spelare, och det anser jag att vi har fått! Jag tror stenhårt på att Timrå kommer klättra två till tre placeringar i tabellen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Triathlet: Om du hoppats på en trupp med slutspelsgaranti bör du definitivt vara orolig. Det är en jävligt oviss säsong att tippa, i min värld kommer Timrå ha en trupp som kan bli allt från 9-10:a till 14:e.
Låst ämne