1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

543568 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2352116

Sv: Silly Season 2022-2023
mikenomad: det är lustigt att modo som är svinrika bara värvar leftovers eller inte alls. Man kan tro att Glader styr skutan igen. Jag ger mig den på att de står i premiären och saknar en förstecenter, just nu saknar de hela förstalinan. Men det kanske går att snåla sig upp i SHL. Visst kommer Gynge hitta nätet bakom texmex o fladdret.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Timrågogogo: Modo har ju självklart ekonomin för att värva ihop ett topplag för allsvenskan. Det man kanske ska fråga sig, som modosupporter, är varför det inte sker? Varför tappar man spelare innan dom spelat en match?

Jag kanske har ett selektivt minne men jag kan inte minnas att vi tappade en enda spelare till SHL, som först skrev på för oss och sedan bytte lag innan säsongen startade? Under våra två senaste sejourer i allsvenskan dvs.
+8
Kommentera

Sv: Silly Season 2022-2023
Timrågogogo: Två guld, det senaste för över 15 år sen, är tydligen gott nog för deras supportrar. Med den (påstått) goda ekonomin hade vi gått bananas om våra lagbyggen sett ut som deras bottenskrap. Men jag vet hur det är i Övik, det är en liten ort och man är inte så bortskämd. Att klä sig helgdagsfint, ta med familjen och samlas kring "prisskåpet" tillhör höjdpunkterna däruppe
+11
Kommentera