1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2353169

Sv: Apropå nånting...
Rallarn: Och vissa vill ju att TIK ska lämna sin rödvita identitet och istället ha en rödvitblå identitet. Smakmässigt kan man ju diskutera det, men historiskt och strategiskt är det obegripligt att vilja lämna det rödvita - där vi dessutom har positionen som nummer ett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Personligen förstår jag inte den avoga inställningen till att ha lite blått. Med betoning på lite. Att vi skulle byta identitet på grund av en accentfärg, som dessutom finns i vårt klubbmärke, känns aningens långsökt.
TIK kommer alltid vara och förknippas som rött å vitt (hoppas jag) men historien som du påpekar har även blå små inslag i sig. Kanske mest på och till dom vita ställen, blåa byxor på Bulla?, men även på röda damasker med vit mittendel som hade blå reklam, minns inte om det var SCA eller Team Boro på dom. Diskret, men ändå där.

Vi är ju inte Färgestad (see what I did there), som varit rödvit, grön och vit, gul och lila och hela paletten lite beroende på vem som strösslar pesos.

Så om det blir identitetskris på grund av lite blå färg, som hur man än vrider på det tillhör klubbmärket, så finns det absolut fog för att bli orolig. För mänskligheten. Men var man och kvinna är såklart fri att tycka vad man vill.
Kommentera