1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582874 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2354564

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vi har i alla fall ett sm guld. Tror tik har bara silver....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Walle2: HahahahahahaHAHA! Gå in i Modoboken och mys och prata prisskåp med varandra vettja.

Vi skulle kunna prata SHL kom men kom på att ni nog inte minns känslan av att vara i finrummet.. Undrar vilka ni skall förlora mot i HA-finalen denna gång?
Tippar själv på att Djurgården är ännu mer övermäktiga än vad överhypade HV var. Lycka till med att i allafall vara näst bäst i andraligan ännu en gång.
Ett silver är ju ändå inte helt fel att fylla upp prisskåpet med ytterliggare lite. 😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Walle2: jag ska ge dig att rent objektivt kanske det inte är självklart att Dahlén ska ha en lön som en toppspelare på SHL-nivå eftersom han är oprövad i ligan. Däremot klarade han sig rätt bra i NHL innan skadan så visst ska han ha betalt och visst är han given i SHL. Däremot finns det andra skäl till att han ska ha en topplön om han kommer och det är skäl som en lövensupporter kanske inte förstår det fulla värdet av men som ni ändå fått ett smakprov på och det skälet är Dahléns betydelse för gruppen/laget. Även om han slutat 4:a eller 5:a i interna poängligan så ska han ha betalt som en toppspelare eftersom han bevisligen kan bära ett lag från allsvenskan till SHL mer än en gång. Med Dahlén i laget så är en hög lagmoral självklar.

Vilka naturliga ledare har ni haft dom senaste säsongerna? Den där söderkisen Andersson som bara får stå och se skön ut i intervjuerna och berätta för Hockeysverige om hur synd det är om grabbarna som åkt ur slutspelet igen?
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Walle2: Vad har det med SHL att göra? Om du varit FBK:are hade jag möjligtvis kunnat ta en sån kommentar på allvar. Men från en lövare är det mest nåt av intresse för folklivsforskare Job Andersson
Kommentera