1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581015 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2355628

Sv: Apropå nånting...
Synct: Har en A-lagsspelarre sagt det finns det definitivt substans i uttalandet. Speciellt om det är Lundin eller Hartmann det kommer ifrån som man vet är jävligt tight med Jonte.

Återstår att se var det bär. Min känsla är runt 60% att han spelar med oss, endast baserat på vad jag hört och läst här och på twitter. Skulle det bli så att Jonte spelar med oss i vinter tycker jag att vi har en av dom bästa forwarduppställningarna i SHL. Den är liksom redan jävligt bra med saknar en gubbe i lådan-typ alternativt en Lodin-typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Det kan ju vara så att Dahlén bestämt sig för Timrå om han inte får ett bra envägskontrakt. Och eftersom chansen till det verkar vara liten så betraktar A-lagskällan en återkomst som klar.
Att Elefalk fortfarande pratar om Schweiz och NHL ligger ju i sakens natur. Han skulle ju knappast hävda offentligt att det saknas intresse för Dahlén.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Kanske kan Oliver Johansson ta Lodins roll kommande säsong? Verkar ju imponerat på campen i allafall. Med ett bra självförtroende däirfrån och bättre ingångsläge kommande säsong med mer harmoni i truppen så kanske han blommar ut.
Kommentera