1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581726 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2358390

Sv: Apropå nånting...
Jonte är en grym hockeyspelare, men att Luleå/SAIK är villiga att lasta upp 500k/mån är ju helt obegripligt. Med den lönen blir han ju bäst betald i ligan by far. Jämför med Laschs lön om 325 eller vad det är.

Att JD har ett enormt värde för oss är obestridligt, men förstår inte att ovan nämnda klubbar är redo att pynta in så jävla mycket deg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Fuleå känns spontant jävligt mysko.
Dahlén är ju inte direkt en uppenbar "Bulan-spelare". Man måste ha identifierat en jävulsk lucka i PP uppe i Norrbotten för att få med herr "underkasta dig min hockey eller dö" på båten vad gäller detta kontraktförslag.

Går försvisso att argumentera för att Luleå blir för endimensionella nu när Omark dragit och behöver motsvarande spelsinne i uppställningen för att inte bli för lättspelade.

Finns en hyffsad samling spelare som bränt sig ordentligt under Bullans befäl och Dahlén känns på förhand som en ypperlig kandidat för den listan.

Är Lule det potentiellt sämsta valet för Jonteponken i SHL?

Hur fan Skellefteå resonerar har jag ingen aning om, känns som de har det hyffsat gott ställt i det uppställda spelet på offensiv planhalva.
Fast det har väl förvisso vi också, more is more osv.


Vad gäller löner tippar jag på att Lash sitter på 400-500k samma gäller exempelvis Carl Söderberg, Omark och Sörensen föregående säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: du har rätt men nyckeln här är att det varken finns en Lasch eller en Dahlén tillgänglig på marknaden för Luleå. Och finns dom inte för Luleå så finns dom definitivt inte för Oskarshamn, Malmö, Brynäs osv. heller. Och det kan i förlängningen bli viktigt för oss denna säsong.
Kommentera