1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

549728 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2360505

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils:

Luleå står fast vid sitt intresse för Jonathan Dahlén, 24, som i seniorsammanhang enbart spelat för Timrå i Sverige förutom i NHL och AHL.

– Han är en jätteduktig spelare, men han väntar på NHL och har väl eventuellt intresse i Schweiz också. Det är inte jättetroligt att han hamnar i Sverige ens, säger Luleås vice general manager Ulf Engman till HockeyNews.se.


Själv kan jag känna att det skulle vara magstarkt om Jonte går till Luleå när ha får vara med och träna i Timrå. Med det sagt så finns det inte på kartan. NHL eller Timrå är fortfarande min magkänsla när man läser detta.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Eftersom Dahlén fortfarande är med och tränar med laget så lär han ju ha meddelat Timrå att annan SHL-klubb inte är aktuell. Luleås utspel i media är ju bara ett försök att rädda sitt eget ansikte. Det skulle vara genant för Minecraftmiljardärerna om man går ut och budar i desperation och sen får ett ”ni är inte aktuella”. Det var kanske inte meningen att det skulle komma ut att dom lagt bud till att börja med?
+8
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Känslan är ju att Jontes turordning är NHL, Timrå och sen finns inget mer alternativ. Varför skulle han annars träna med oss nu? Dream on Luleå ❤️🤍
+18
Kommentera