1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

549729 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2360708

Sv: Försäsong 2022
jompa13: I intervjun med Alvarez så tyckte han att det var för rörigt ifjol, han hade problem med vart han skulle vara och vad han skulle göra! Vi får se nu då om han har fått en tydligare roll, och om han klarar av den!
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Tom Topp: ÄNTLIGEN ÄR DET DAX!!!!!! NU ÄR DE NÄRA PÅ TVÅ SÄTT NR 1.VI FÅR SE TIMRÅ IGEN NR.2 VI KOMMER ATT FÅ SE.............DE FÅR NI LISTA UT SJÄLVA!!!😎😎😎
+20
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Tom Topp: Lätt för Alvarez att gå ut i media i efterhand och skylla allt på Freddan nu när han officiellt blivit syndabock för förra säsongen. Jag tycker det är ohederligt och svagt.

Visst vi kom sist förra året men många andra spelare med lägre lön och förväntningar på sig än Alvarez klarade sitt jobb helt ok. Trots ”rörighet”.
+2
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Tom Topp: Halloran OJ och Alvarez känns som jokrar som kan kliva fram och ersätta Wedda tills han är tillbaka. Någon av dessa känner jag på mig kommer att spela riktigt bra. Tror mest på de två förstnämnda. Är det någon som tror att man chansar med Wedda direkt från säsongsstart eller låter honom komma in i det lite mer efter operationen?
+3
Låst ämne