1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580131 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2363912

Sv: Apropå nånting...
Zambonin: Hårda ord.
Hänger du upp ditt välmåeende på ett inlägg från en person du inte känner så kanske det är dags att gå utomhus ett tag.

Uppenbarligen är det fler än de som sköter sociala medier som kan nås av informationen av att något kommer att presenteras i eftermiddag, vilket var det jag hörde och som stämde. Det är inte någon som jobbar för Timrå jag hörde det i från, i så fall hade jag varit medveten om att det var kaptenstrion.

Sen är jag lika exalterad som alla andra över Jonte och bara väntar på en presentation, tog en risk med informationen jag hade och sprang iväg med det när jag la till "54 sekundmeter"., men tror inte resultatet hade varit så annorlunda om jag skrivit "Något kommer att presenteras i eftermiddag" Jag skrev inte uttryckligen att "Jonte presenteras idag 15:00" .

Jag har inget behov av att bli trodd, framstå som viktig eller "invigd". Delar bara med mig av informationen jag nås av i andra- eller tredjehand som verkar logiskt uppbyggd, trovärdig, får berättas och källan kan antas ha koll på. För att jag själv vill disskutera den och att det kan öppna upp hos fler personer som hört liknande.

Ibland är den rätt, ibland är den fel eller missförstådd. Som vanligt är det bara information från officiellt håll som går att lita på fullt ut.
Förstår om du vill ha någon att skylla på, den bjuder jag på, jag gjorde samma misstag i att läsa in för mycket i vad som har sagts.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Får nog anse mig vara team RasmusVS i det här fallet. Inget i ursprungsinlägget var fel, per se. Det blev ju en jävla storm. Vad man enskilt läser in mellan raderna är svårt att ta höjd för.

Men bevisat är ju att bara siffran 54 väcker saker hos folk, och fä. Pinkade själv i hela 54 sekunder nyss, nytt rekord. Vem tänker ni på nu?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: här uppskattar vi alla skvaller oavsett om det är 100% klara eller 54% klara ;)
Man har väl lärt sig sedan länge och har man inte det så ligger ju det hos personen ifråga!
Kommentera