1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581120 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2366424

Sv: Försäsong 2022
Mortaz: Jontes kontrakt är finansierat och klart redan. Tänk efter själva, tror ni klubben skulle låta hans signatur hänga på om supportrarna swishar 600k eller inte? (Vilket motsvarar typ en månadslön + arbetsgivaravgifter då jag har hört 350k i månaden).

Det här är givetvis ett sätt att försöka få extra deg utifrån Jontes goda namn, pengarna kommer att gå till något annat. Kampanjen handlar om Jonte men kommer inte att gå till hans lön.

Klubben gör rätt ur ett ekonomiskt perspektiv, ur ett etiskt perspektiv är inte jag lika ombord. Men vafan, det är vad det är.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
RasmusVS: jag tror inte så många svischare faktiskt tror att dom pröjsar in på Dahléns eventuella lön…

Det låter ju dock inte lika sexigt om man säger.

Vi vill ha Dahlén…

Men en breddback mä…

Ge snälla pengar till en breddback!

Vart är hypen?
Några av oss överlojala Timrå-fetischister skulle sannolikt tömma ladorna för saken men kanske inte storma kontot hos Timrå ishockey AB…

Etiskt? Oetiskt?

Mm går ju att diskutera men samtidigt så är det inte olagligt att tänka efter själv om det är rimligt att Timrå skriver ett kontrakt som man sedan ber allmänheten betala.

Äh! Det var fan mer oetiskt att trumma ut att fjolårets backbesättning (innan Paigin) var så förbannat bra att hela SHL stod i avund och praktiskt taget skulle mörda för att få den själv…

Rid på Jonte-vågen så långt det bara går!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
RasmusVS: oavsett vilket kommer han nog inte presenteras förrän summan har uppnåtts.
Skulle vilja han presenteras så snart som möjligt av två orsaker.
Dels för att man på allvar kan nöta in han i en kedja även på träningsmatcher samt att de sk experterna på kvällspressen i sina SHL-biblar ska behandla oss med respekt i sina tips.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
RasmusVS: Det skall hur som helst bli så sjukt mäktigt att få se Jonte i SHL med Timrå. Det har man drömt om.
Folk kanske tycker att jag är ute och cyklar, men i min bok är Jonte större i Timrå än vad Zäta är. Då menar jag inte karriärsmässigt, utan vad han som spelare betytt och gjort för klubben.
Låst ämne