1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2366466

Sv: Försäsong 2022
Tom Topp: Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att Zäta är vår största genom tiderna.
I dagsläget.
Det går inte att komma ifrån allt han gjort i sin karriär, från att spela upp oss till Stanley cup, VM- och OS-guld.

Lill-Strimma lämnade faktiskt Timrå för att spela i Grums, av alla ställen. Efter det spelade han för vår största rival i två säsonger. Sen Mora i fyra år innan han kom tillbaka.
Hade Zäta gjort samma sak hade ingen pratat om honom som vår största genom tiderna.

Dahlén är bara i början av sin karriär, men trots det pratar vi om honom i samma andetag som Lill-Strimma och Zäta. Det säger en hel del.
När det är dags att sammanfatta hans karriär tror jag att han kommer vara den största i klubbens historia.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
hubbenorlen: meritmässigt klår ingen Zäta men han är också inne i en annan tids expept än våran Jonte#54 och Zäta lyckades att slå sej in på en gång och bli en stjärna men om han likt Jonte behöva köra en sässe+mer l SHL (ELITSERIEN) skulle han aldrig gå till ett annat lag än Timrå i SHL. Två olika kärrierär som inbördes inte går att jämföra. Låt Jonte köra minst en säsong i SHL sen kanske han blir en superstar i NHL eftersom verktygen finns uppenbarligen:) men Jonte är Jonte och han pekar finger åt övriga hockeyvärlden när han väljer med sitt Timrå hjärta, han hade lätt många erbjudanden på bordet innan med mera pengar men Jonte är en unlk spelare i modern tid som jag rankar högst i modern tid (sorry Zäta och Lander) men det accepterar dom alla tider och dagar i veckan :)

Jonathan Dahlén är störst i den röd vita maskinen just nu!!!!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
hubbenorlen: Alltså Lill-strima, bulla mfl.... det är ju från en helt annan tid då majoriteten av oss knappt ens var pungsvalp i farsans kulsäck.
Lite samma som att alla alltid tjatar om Gretsky när bla Mcdavid är bra mycket bättre.
Olika tidsepoker olika stjärnor.
Hockey är annorlunda nu, dessa gamla stjärnor som tex Lill-strimma skulle inte vara märvädig i dagens hockey men han stack ut på den tiden.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
hubbenorlen: jomen så är det! För mig är Zäta en utav dom största i svensk hockey överhuvudtaget. Men det är svårt att jämföra! Men vi har haft många profiler, jag glömde förresten Tommy Abrahamsson, vilken jäkla värvning på sin tid!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
hubbenorlen: Zäta var ju "klar" för Modo om vi inte gått upp med honom. Visst inte den rivaliteten då, men historien kunde sett annorlunda ut..

Det är lite dit jag vill komma med Jonte, han fick feta kontraktförslag från SHL lag men valde att göra resan med Timrå istället. Likt Bulla på sitt sätt gjorde på sin tid.
Låst ämne