1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581252 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2367002

Sv: Försäsong 2022
Synct: Didde var ju en av HVs mest solida backar senast det begav sig. Det är väl skadehistoriken som spökar där. Tycker våran backsida är tillräckligt potent till att ha som mål att slippa kvala i allafall. Vilket inte lät allt för säkert från Gänget på Expressen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Slippa kvala... Tror inte att folk fattar hur bra lag vi har. Övriga är inte så jävla heller som man vill göra sken av
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Centerrollen har en viktig del i försvaret, känns som att man lite glömmer bort våra centrar i bedömningen kring vår defensiv.

Didde, Svensson, LaLeggia är tre topp backar i SHL

Erixon, Eronen, Stenqvist har alla förutsättningar att lyckas med rätt kravbild, den som nu kommit med Lander där hela laget ställer högre krav på varandra.

Jag är inte ett dugg orolig såvida ingen blir skadad, bredden är det enda men Häggström och Edfelt tillsammans med den 8:e backen så väljer jag att vara trygg i Timrås försvarsled!

Vi ska väll dessutom endast tillbringa tid i anfallszon🙂
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Jag tror att backarna som vi har är fullt skickliga att ta oss till slutspel för att sedan kanske gå till semi-final. Man ska ha i åtanke att kvaliteten i förberedelserna samt kravställningen som hemvändarna har är skyhög. Det smittas av på resten av truppen. Om man tittar igenom alla lags backar så är dom inte så jäkla mycket bättre. Frölunda toppar såklart namnmässigt. Eronen tror jag kan bli ett sjuhelsikkes kap och han har nog potentialen att bli toppback i hela SHL.
Låst ämne