1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2372452

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Hur ska man summera den här försäsongen? Man åker runt och glider hem segrar mot lag från lägre serier och man gör kanske bara en enda bra match och den är mot Leksand.

Försvarsspelet ser segt och reaktivt ut. Man har svårt att hänga med när modos bättre spelare trampar runt, undra hur det kommer att se ut mot Frölunda då? Offensivt ser det fortsättningsvis spännande ut men passningar och avslut har för dålig skärpa. Det är väl ok på försäsong iofs.

Halloran och Eronen ser riktigt vassa ut. Hartmann glider runt och ser nästan lika majestätisk ut som Wayne Gretzky. Kan bli en kul säsong för honom. Veteranerna ( i positiva ordalag) Lander och Pettersson gör väl vad man kan förvänta sig av dom på försäsong. Svensson har lite problem med tempot. Didde började svajigt men tycker han har kommit in i det ganska bra. LaLeggia fortsätter väl där han slutade förra säsongen. En dröm i offensiv zon och nästan lite av en mardröm i defensiv zon (dock ingen katastrof). Rautio, är det öppet köp på honom fortfarande? Han och Alvarez spelar som att ledningen redan sagt åt dom att dom kommer få nöta bänk hela säsongen. Smokey skrev att laget förmodligen är kraftigt nertränat, vi hoppas att så är fallet för idag var det inte bra. Det kan bli svettigt dom första fem omgångarna innan vi kommit in i SHL-tempo om dagens match är nån form av kvitto på var vi står just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: En annan sitter här och tycker att exempelvis Alvarez gjort en ganska hyffsad försäsong hittills.
Nu vet jag att han är "årets Ohårde" men, vafan...

Kanske är jag som ser matcherna med skygglappar på on-läge förvisso.

Hursom, deppigt för halvdansken! Ändock skitsamma enligt Lundabon; eftersom det ändå bara varit försäsong!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Helvete vad det måste suga att vara Rautio sen han kom hit. Killen har gjort 17 SHL säsonger, 333 matcher, har en räddningsprocent på 0.917 och GAA på 2.22 (det här är alltså bättre snitt än Kapanen men whatever), och han är redan totalt utdömd pga 2-3 försäsongsmatcher.

Det är redan nu uttalat att han ska vara backup. Håller sig JJ i form och är hel kommer han stå ca 10 matcher kanske. Men redan nu är det en katastrof hos många utav fansen. Det är ju redan bevisat att han är för dålig. För det är redan bestämt. Det är inte lönt att han ens inleder säsongen där det ska hända på riktigt, för det står klart att han inte har något här att göra.

Givetvis är jag för allas fria åsikt, men här är jag absolut inte med flertalet av er.
Tror jag med det sagt att Rautio är någon Messias? Absolut inte. Håller situationen tveksam. Men låt honom åtminstone få chansen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Måste erkänna att jag inte hade så stor koll på Rautio innan säsongen men nu förstår jag vad folk menade när de ställde sig tveksamma. Men ok, det är försäsong allt är förlåtet om han spelar bra om han får chans i serien! Tror inte han är riktigt så dålig som han var i dag i normala fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Derbyn mot modo är no more efter ikväll, satan vilken avslagen tillställning. Rautio lär knappast stå mer än 10 matcher denna säsong.
Kommentera