1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582408 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2372516

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: förutsatt att man värvat en mer namnkunnig förstakeeper men återvändarna sög nog upp allt i termer av budget där. Vi ska vara glada om vi får in en sjunde back som det ser ut nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: 7e back? Vi har Edfeldt som gjort fantastiskt bra på försäsongen. Vi ska inte lägga en jävla massa press på han, det ska vi inte. Visar han bara upp ett bra spel sett över 6-7min per match denna säsong så har vi en ny Hardegård framför oss. Kanske t om ännu bättre. Såklart ska vi värva in en till back men åtminstone ha i åtanke att han existerar och har gjort det bra hittills.

Vid ett tillfälle så stoppade han en 2 mot 1 med en bra fysik vid offensiv blå. Ett annat tillfälle la han en rejält fin macka som hade kunnat blivit mål. Snyggt sådant också. Han har hockey i sig.

Anton Fahlberg t ex vet jag ej om han kommer få spela något denna säsong.

Leon Häggström, om han nu fortsätter att vara konsekvent i j20, kan eventuellt hoppa in i några A-matcher. Fysisk spelare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag som är uppe i det blå och har förhoppningar om något som aldrig kommer att ske, jag vet. Visst, den satsningen som Timrå IK nu har gjort eller gör kostar inte gratis. Och klubben gick ju tidigt ur med att säga att det var JJ man skulle satsa på. Han skulle få förtroendet till 100%. Helt rätt väg att gå, förstås. Jag beundrar verkligen klubben i mitt hjärta för var den befinner sig just nu. Den positivismen som flödar kring allt som befattar ishockeyn runt Timrå kan jag inte komma ihåg när det skedde senast. Möjligtvis vid avancemanget år 2000.

Och kanske är det den känslan som jag lever med, den må bra känslan som jag kliver upp med varje morgon, i väntan på att det ska bli lördag nån jävla gång som gör mig inte rädd, men litegrann ängslig ändå. Att vi nu lyckats locka hem våra hemvändare samtidigt det är ju helt sinnes i sig, men glädjen i detta och vetskapen om att det ändå kan spricka. Det krävs inte mycket för att detta ska ske. Men jag väljer nog ändå att möta SHL 2022/23 på ett positivt sätt. Jävlar vad kul det ska bli med hockey, hörrni! ❤️🤍
Kommentera