1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2374965

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Den säsongen bodde jag i Östergötland så upplevde den inte lika mycket på plats..

Sen tror jag att det behövs mer samordnande åtgärder för den satsning vi gör nu, och för att locka fler från bekvämligheten framför TVn.
Lite som Västerås har gjort nu, där de aktivt gått ut med att de vill forma framtidens fans, dvs ungdomarna.

-Erbjud mer aktiviteter kring match. Autograf/selfiestund med en utvald spelare efter varje match.
- Fixa en jävla EPA-parkering och locka dit duktiga byggare att visa upp sina hemska åk innan match.
-Aktiv samverkan med tifogrupp så de får stöd och utrymme att skapa mäktig atmosfär inför flera matcher.
-Något skräpigt temamerch som kan delas ut periodvis. Minns själv hur stolt man var när man kom med en tablettask som 10-åring till skolan, med örnen på. Det eggar också andra ungar att också vilja ha en sån, så tjatar man på föräldrar att få gå på nästa match.
-Livemusik med någon skrålig trubadur.
-God förbindelser (vårt upptagningsområde är betydligt större än vissa andra lags), samt god kommunikation kring detta! De få gångerna jag tagit hockeybuss har jag upplevt det något krångligt att fatta var den får ifrån och vilken tid.

Listan kan göras lång, men en satsning kräver att våga. Det är viktigt att ungdomar går runt med våra färger och symboler. Det blir en stolthet, och är ovärderlig reklam. Någon gång kommer vi vara för gamla/spotta för mycket jord för att ta oss till arenan, gäller att framtiden också får verktyg att förstå det underbara med supporterskap som vi har fått gjort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag var på matchen mot Frölunda i helgen och fick se baksidan av ”event kring match”. Blir Timrå så kommer vi möjligtvis ha mer folk på vissa matcher men betydligt mer döda läktare på desto fler. Våga vägra eventhypen.
(Eller var åtminstone jäävligt försiktig med den)
Kommentera