1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558797 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2379827

Sv: Timrå IK - HV71 2022-09-29
Tom Topp: Det är ju just det. Och om man klarar av att se på hela situationen långsiktigt, precis som du gör. Fixar man det så kan har man också förmågan att värdesätta Nubbens betydelse för Timrå IK över tid. Alltså, inte agera som ett gäng fjortisar och toklacka på Nubben för att han valde att lämna.

Det finns en tid för allting. Nu var tiden kommen. Vi agerar på det sätt som vuxna människor gör och vi klarar därför av att gå vidare. Utan Nubben hade vi garanterat inte haft den forwardssidan som vi nog lite till mans sitter och dreglar över. Vackert så. Vill man inte gå "all in" på matchen imorgon behöver man ju inte. Tystnad kan också vara respektfull. Ibland säger ju tystnad mer än tusen ord, sägs det ju. Låt det stanna vid det. Av respekt.
+6
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV71 2022-09-29
Rip Kirby: och allt han gjorde under nödåren! Nä Nubben ska ha respekt! Sen var det dags för ett omtag, både för klubben och för honom!
+5
Låst ämne

Sv: Timrå IK - HV71 2022-09-29
Rip Kirby: Nubben ska ha ett stort tack för allt han gjort genom åren! Jag skiter fullkomligt i vår kräftgång föregående år, utan Kent lämnade oss med en grym trupp i högsta serien, med alla förutsättningar för att på allvar etablera oss i finrummet.
Den som buar har noll respekt och förståelse för klubblojalitet i allmänhet, och Kents betydelse för Timrå i synnerhet. Håll isf käft istället
+19
Låst ämne