1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2384301

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Som jag förstått enligt en intervju med Filander så har han faktiskt en roll mer att få ihop helhetsbilden och verkar vara en som får ihop gruppen, han verkar väldigt sympatisk och ser människan så att säga.
De andra tränarna är de som håller i de mer taktiska delarna tydligen. Sen jobbar dom väldigt modernt i Oskarshamn med nån teknik där de nördar ner sig och till och med sitter och går igenom klipp från träningar etc för att slipa på detaljer med spelarna.

Lite det jag kanske saknar i Timrå i så fall. Att vi hänger med i utvecklingen och utökar ledarsidan med allt det innebär, för att optimera de små resurserna vi ändå trots allt har som en liten förening vi är, sett till övriga SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag tror också det kan vara en fördel att vi fått in Kapanen som varit verksam i den moderna hockeyn på ett annat sett än Nubben.

Inget ont om Nubben alls, men det känns som han fastnat i hjulspår och hade din filosofi. Han körde med lite quick fix och klistra och klistra vad gäller utvecklingen av både den sportsliga och ledarbiten. Jag tror att Nubben ärligt talat behövde komma loss från Timrå och utmana sig på ett annats sätt. Likväl som det var dags för Timrå att klippa navelsträngen.

In har vi alltså fått Kapanen som redan börjat sätta klorna i vår juniorsida på ett annat sätt än Nubben faktiskt gjorde ärligt talat. Att vi har en produktiv juniorsida är faktiskt A och O för att vi skall kunna etablera oss på riktigt.
Kommentera