1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392330

Sv: Apropå nånting...
TiKTenkrat: Från ST: "Det är ingen panik.

Kommer ni försöka få in mer spets då, eller är det mer bredd som gäller?

– Det kan vara vad som helst. Det kan vara något för framtiden också, som vi tänker kan vara här ett par år. Men det är ingen panik.

Inför torsdagens match mot Luleå har Timrå, efter LaLeggias uttåg, bara sex backar i A-lagstruppen. Däribland Noel Edfeldt som hittills bara snittat 2,55 minuters speltid per match hittills.

Men någon stress över det känner inte sportchefen.

– Vi har även juniorbackar som kan spela om det behövs i en eller två matcher. Vi vill absolut vara ett bra SHL-lag, och därför gör vi också förändringar. Men det handlar också om var vi vill vara i framtiden.

Inte nog med att det rör sig på backsidan så bekräftade också Timrå på tisdagsförmiddagen att Magnus Pääjärvi återvänder till klubben efter tolv säsonger ute i världen.

Han har skrivit på för den här säsongen och nästa, men kommer senast från en tung säsong med Malmö Redhawks i SHL där han endast spelade 17 matcher på grund av skadeproblem.

Men någon oro över det känner inte Kapanen.

– Han är frisk nu. Han har vilat länge och de problem han haft är inte problem längre. Han har varit här tidigare och vill verkligen spela här, så jag tror det kommer bli jättebra."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: man kan säga mycket om Kapanen men någon panik har han aldrig!;)
Kommentera