1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392390

Sv: Apropå nånting...
Efter att chocken med Laleggia har lagt sig en smula så är jag spänd på att se vad våra nyförvärv kan åstadkomma. Har Kapanen sett ngt som vi andra missat? Kommer MPS att göra succé? Kommer Joonas bidra med tryggt och kontrollerat backspel?

Frågorna är många, en sak är iaf säkert, det är aldrig tråkigt att följa Timrå IK. Minns att en hel del personer ansåg att Timrå inte gjorde tillräckligt med förändringar under fjolåret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Lub: Ja det är jäkla intressant det där. Nubben fick mycket skit för att han inte gjorde förändringar när det gick dåligt. Sen kommer kapanen in och första förändringen han gör så går hela världen under för många av supportrarna. Självklart väcker det frågor men det här känns som ett drag vi får utvärdera när säsongen är slut. Men det är väl också ganska tydligt att detta inte är något kapanen gjort helt på egen hand utan även Torines och ante står bakom förändringen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Lub: Ja alltså innan vi ens sett Lyytinen göra ett enda byte så kan vi ju inte totalsåga honom heller. Han var ju bra för ett gäng säsonger sedan men sen kom skadorna..

Kanske behöver en nystart helt enkelt. Säger som en annan, visst att HIFK supportrar firade att Lyytinen lämnar men det hade vi gjort om vi skeppat Alvarez förra säsongen med.

Om vi vänder på det. Jag är försiktigt pessimistisk. 😂
Kommentera