1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2395690

Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Mandomsprov/värdemätare/osv. Spontant är jag rädd för någon form av reaktion en sån här match. Här är det lite rusigt och det mesta känns mys, hög tid för käftsmäll.

Det eviga pissgänget IKO har börjat sladda lite i botten och en antydan till bottengängsbeteende går att skönja. Spelar jämnt mot de allra flesta motstånd men verkar ha tappat ledningar och det har grinat emot lite. Sin vana trogen har de sina poängspelare som står för majoriteten av produktionen. Men det är något med IKO, de passar oss synnerligen dåligt.

Nä fy fan. Får vi se Pääjärvi? Hanzl? Hur lång tid har Halloran kvar?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Knylan: Ingen Pääjärvi vad det verkar imorn trots allt.
Detta från STs träningsblogg.

"Ante (saxat från morgondagens text): "Jag vill låta honom träna och komma in i grejerna, strukturerna och få igång kroppen riktigt först innan jag spelar honom."
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Knylan: hyfsat upplagt för en plattmatch.
Vad gäller bottenlagsbeteende tror jag tyvärr att Oskars är oförmögna att hamna där, mentalt. Anledningen är förmodligen avsaknaden av press, såväl internt som externt.
Alla runt klubben vet att man är en humla som förväntas störtdyka, men som obegripligt nog flyger vidare säsong efter säsong.
Spelarna är helt avslappnade. Ingen jävel har några större emotionella band till klubben. Till oskars åker man för att tjäna pengar en eller ett par säsonger innan man drar vidare till större klubbar eller varvar ner.

Sjukt att det ger framgång, dock. Förr eller senare brakar det givetvis, och då kan man åka ner nån division till utav bara farten.
Men fram tills dess kan man bara imponeras. Kolla hur man värvade Karlqvist t ex, som ingen annan trodde hade farten för SHL. Han anammade humletänket och sprutade in ä n n u fler mål än i HA. Gälet.

Så: inte fan blir det lätt i morrn. Oskars följer inte naturlagarna. Det kan gå precis hur som helst.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Knylan: Pääjärvi med på träning och fick spela med Boyce och Blomman, fick också va med i BP uppställning.
Ingen Värmhed med heller så det tyder nog på att Pääjärvi spelar. Om än lär matchas in försiktigt i 4:e kedjan.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Knylan: Punktmarkera Karlkvist och Suomela imorgon så är det lugnt ;) Enda farliga spelarna de har ;)
Låst ämne