1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

557793 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2396984

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Kerstin_k: rör inte mitt Hallon tack! Nej men allvarligt tycker inte vi ska göra oss av med honom. Han är inte dyr, han var ju en av våra bättre spelare fram tills att han skadade sig om du frågar mig. Nu när Timrå IK har blivit en riktig lagmaskin så är jag taggad på att se hur Starboy Nick kan passa in där. Tror han kan växa ännu mer! Så hade vi gjort oss av med honom efter att han spelat mindre än 10 tävlingsmatcher så hade det varit lite ledsamt. Sen är ju inte situationen lik Laleggias. Jag mena hans lön är ju inte alls på samma nivåer *ännu ;) så jag tycker vi bör behålla Nick Halloran. Och jag tror Kapanen kommer ligga lite lågt nu på transfermarknaden med tanke på hur lyckad värvning Lyytinen blivit. Dessutom skadas ju dynamiken i gruppen lite om spelare lämnar och tillkommer hela tiden. Men som sagt. Vad är en paj utan Hallon. Förut hade vi inte Pajen, strukturen, nu börjar den sätta sig, tänk hur mumma det blir med lite hallonsylt i den pajen 🥧
+14
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Brodda13: Vad kostar han då?
+2
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-10-25
Stop Halloran är Rightare!

Han ska stå i Rattie position och använda sitt fina skott, han kommer bidra mycket i PP!

Sedan i 5mot5 ska han vara rivig och snabb han har visat på en bra spelförståelse, som jag ser det. Hade han inte skadat sig emot Leksand lovar jag att han satt en puck!
Kom igen han var lagets bästa spelare, när laget gick som tyngst i början. Hans formationer han spelade i var är i top enligt Hamrin!

Nej säger jag han ska va kvar🙂
+6
Låst ämne