1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2402200

Sv: Apropå nånting...
snushane:

Vi har redan ett episkt Intro nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: Fast vänta här nu. De senaste åren har det varit ganska mycket snack här inne om att locka marginalåskådaren och att Timrå varit usel på att göra saker som lockar just den kategorin.

Med en hyfsad kreativ digital-content-skapare eller va fan dom kallas skulle man lätt kunna höja inramningen och kaaaanske kanske locka nån extra publik som går för upplevelsen. Du vet; några schyssta filmsekvenser/matchsekvenser i slowmotion över hela isen samtidigt som hela arenan är en ljusshow. Tror fasiken i mig att det skulle kunna vara värdefullt för herr och fru marginalåskådare, eller åtminstone några av dom.

Hardcore-fans lär ju skita i vilket om det projiceras häftiga bilder på Timrå ik på isen och blinkar som ett jävla epilepsianfall inne i arenan. Hardcore-fansen är där för hockeyn och laget och kommer oavsett.

Skulle Timrå göra nått åt det hållet hade i alla fall jag välkomnat det som ett försök att höja upplevelsen. Framför allt med tanke på att man nu (äntligen) verkar ha fått tag på en hen som kan skapa ett jävligt bra intro och schysst digital content till sociala medier. Något klubben saknat i många år.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: jaha, ja då skiter vi i allt vad nytänk heter. !
Kommentera