1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2402384

Sv: Apropå nånting...
Dahlén borde kolla på sina egna highlights tycker jag. Fan vad rolig han var att kolla på då han var mer ego. Tror han glömt bort lite hur farlig han är då han spelar så för att det funkar bra för han att lägga fina passningar också, men i grund och botten är han en målspruta och inte en playmaker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag håller med dig till viss del men betänk att han möter bättre försvarare i SHL och då är det inte lika enkelt att vara ego och snurra upp motståndare. Sen skapar han så oerhört mycket ytor och lägen för sina medspelare eftersom motståndatna tvingas bevaka honom hela tiden. Han slår ju passningar som får en att tappa andan ibland! Typ... "hur faaan såg han det där?" Sen har han en förmåga att dyka upp överallt...på rätt ställe...från ingenstans hela tiden. Men betänka att motståndarna i SHL generellt är skickligare pä att bevaka honom än i AS. Så jag tycker nog att Jonte är en bättre spelare nu än sist han spelade i Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Du glömmer en sak, det är MYCKET mycket lättare att dra 1-2 pers och spela egoistisk i HA utan att det straffar sig. Kollar man på en HA match nu är det ju juniorhockey i jämförelse. Han spelar i en bra mycket bättre liga och måste anpassa sitt spel efter det.

Sen skjuter han ju näst mest i hela SHL, så lite ego har han ju kvar, det lär lossna snart så lite mål trillar in.
Kommentera