1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2403207

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2022-11-03
Bragd-Birger:

Menade att MIF lär vara dubbelt revanschsugna. Hoppas på detsamma som du. Drömmer om champagnehockey som senast. Har behov av det efter en fysiskt svintung arbetsvecka. En dag kvar…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2022-11-03
DJ Hemp: hang in there! Vi kanske inte ska förvänta oss en ny överkörning, men Mif och Växjö är lite olika bollparker. Kan Timrå fortsätta med samma stabila spel som i dom senaste typ 10 matcherna, så...har vi verktygen för att hantera dom flesta lag. Växjö lär fortsätta vara boogie-team tills dess att Timrå växt ytterligare i speluppbyggnad, presshantering och offensiv, men mot Malmö räcker nuläget bra.
Hoppas laget krämar ur max ur tankarna, och att Mif hamnar snett och spelar lika huvudlöst som sist. Vore synnerligen mysigt att gå in I uppehållet som ett topp-5-lag vad gäller poäng/match.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2022-11-03
DJ Hemp: och vem är inte revansch sugen!?
Timrå borde ju va minst lika taggad, eller?
Vill inte tro att Malmö är ett bättre lag än Timrå, vi borde kunna ligga stadigt mellan 7 - 10 plats när vi summerar grundspelet. Malmö kommer med stor sannolikhet (förhoppningsvis) att ligga efter oss.
Angående gårdagens match så instämmer jag i det mesta. Halloran är tillbaks efter uppehållet och då måste väl Lundin eller Hartman bänkas?
Halloran tror jag skulle passa ypperligt med Jonte och Lander. Halloran är ju en "sniper" lite lik Rattie i spelstilen. Tycker att han har kvaliteter som vi behöver mer av.
Ganska säker att han inte missat de lägen som de två ovannämnda missade, troligtvis inte det friläge som Jonte fick heller, när han la pucken en halv meter ovanför ribban och öppet mål!?
Jag tycker att alla som använder ordet "usel" med alla tillgängliga böjningar, ska sluta med det! Spara dessa kraftord tills de (förhoppningsvis inte) behövs.
Timrå var inte usla, det är alltid små marginaler som avgör en match. Tycker att med lite av det flyt som Väcksjö hade så hade vi mycket sannolikt kunna ta ett eller ett par poäng.
Timrå kommer att förlora, det finns inget lag som bara vinner hela tiden.
Nu "knäpper" vi Malmö imorgon, så åker mungiporna upp igen!😊
Låst ämne