1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2406115

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Du måste ju bli en flitigare läsare, lille Hassan. Minns du när ni nästan gjorde konkurs, lille Hassan? "Timrå IK har skulder på 80 miljoner kronor, avslöjade klubbens advokat efter tingsrättens besked om rekonstruktion".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Likt Brynäs ifjol när de gick 25 miljoner back då skrev de ner Arenan som de äger så det blev plus eller Modo som ber kommun om mer pengar att driva arenan
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Det minns jag. Den artikeln är också snart 10 år gammal. Den jag länkade är från 25 oktober.

Men försök nu inte att slingra undan här genom att få det att handla om oss när jag bara vill hylla er. Hur går det med ert museum egentligen? Jag är bara nyfiken då jag vill komma och strosa runt där. Är det olika våningar? Finns det karta så att man inte missar någon utställning? Kan man få en sån där örsnäcka så att man kan höra på Serbrokroatiska? När är bäst tid att komma för att slippa trängas med japanska turister?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Ja men allt löste sig ju när vi anlitade konsulter som konstaterade att vi måste få bort skrattande män, som får kvinnor att känna sig otrygga. Efter det ökade tryggheten hos de kvinnliga fansen, män står nu med avstånd till varandra och skrattar inte. Ledde sedermera att vi tog oss upp till SHL och ligger nu på slutspelsplats.

Bara ett tips om Moodoo vill ha ett framgångsrecept!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Tänk, det där har man nästan glömt. Vilken skillnad mot för den välmående och ohotade ettan i Västernorrland vi är idag
Kommentera