1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2406437

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Modo - Djurgården i finalen, där Modo om dom trycker på rätt knappar osv kommer gå segrande. Knappt sett några matcher från HA men ett Djurgården (som inte har samma styrka som HV förra året) och ännu igen finns inget annat än gå direkt upp, kan utnyttjas av tex Modo.

Vad för chans har tex Modo och Löven gentemot Djurgården tror ni? På papperet en sak men den mentala sidan tex Djurgården ska gå upp inget annat finns, ingen enkel uppgift.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Christoffer Lindholm: Årets HA är väl uppsnackat dom det bästa på bra länge. Tror detta DIF bygge hade tagit hem serien rätt enkelt förra säsongen faktiskt om man bytt ut dom mot HV.

Hade också varit intressant hur vårat senaste HA bygge med Dahlén i spetsen hade stått sig mot förra årets HV.
Jag tror vi tagit dem över 7 matcher faktiskt.

Sen kan man diskutera om Fagervall är rätt man att leda DIF. Jag känner mig rätt tveksam där ärligt talat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vi har inte allt för många fysiska spelare så jag tycker man ska behålla Svensson. Tycker han spelar bra även om Antes lite mer uppstyrda försvarsspel gör att han inte riktigt får använda sin fysik och sina tacklingar fullt ut. Jag gör hellre mig av med Eronen eller Strömberg och ersätter med liknande spelare som Erik Gustafsson, än gör mig av med Svensson faktiskt. Tycker Svensson har så pass mycket både defensiva och offensiva kvaliteter att det ska mycket till att göra sig av med honom. Strömberg är också lite utav en besvikelse såhär långt, tycker inte alls han är lika säker som jag minns honom och dräller endel i egen zon. Positionsstark och försöker väl använda sin fysik när han väl når motståndaren men that's about it.

Lundin och Blomqvist hänger löst just nu enligt mig på forwardssidan. Sen är det lite mer öppet på de resterande platserna. Det finns flera som inte direkt imponerat men ändå spelar habilt. Men det krävs nog fler omgångar för att man ska få en helhetsbild av läget, så jag avvaktar lite med slut omdömet.
Kommentera