1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2408163

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Jag bor i Sockholm och närmsta bortamatchen nu är Brynäs, LHC eller Örebro. Alla ca 2h bort. Annat var det i HA då var det SSK, AIK och Almtuna alla inom en timme, även Väsby var med en sväng!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TiKTenkrat: Du kan få samåka med mig upp den 9 dec. Leksand matchen den 10. Hem den 11.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TiKTenkrat:

Om Malmö skulle försvinna är det Ängelholm (ca 9 mil) och Växjö (ca 20 mil) som är närmast. Har kollat och sett att Rögle-matcherna spelas på vardagar, så det är nog kört. Växjö tar man sig inte till så lätt. Så jag har Lina skäl till att önska MIF kvar i SHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag har 30 mil till hemmamatcherna. Inte gnäller jag för det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TiKTenkrat: Herregud vad är det att gnälla om? Du har som sagt Bif, lhc, Örebro nära utöver det har du goa längre resor till Färjestad, Leksand, Jönköping och weekendresor till Göteborg och Malmö. Guldläge med goa bortaresor från sthlm, för att inte tala om relativt nära till hemmamatcher på helgerna. Säger inte du bör åka på alla dom här matcherna, men förutsättningarna för att åka en del vardagar och samtliga lördagar är goda ändå efter ekonomiska förutsättningar såklart. Dra igång TIK08 och få iväg bussar på lördagar, få det att koka runt laget på svenska bortaläktare.
Det finns folk som går på varje hemmamatch som har mer än 2 timmars pendling.
Åk och stötta laget land och rike runt 💪
Framåt!
Kommentera