1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2414229

Sv: Apropå nånting...
Mappe: och han som kramade om Dahlén och bad om ursäkt efter slutsignalen fick 3 matcher och böter på 680kr…

Det borde innebära att han har relativt låg lön antar jag…

Börjes omgång blev knätacklaromgången…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
söder över: Han tjänar alltså 5000:-/månad. Borgman däremot har 275k/månad.

Hugo Jonassson håller med om att det blev olyckligt och att han knätacklade, men tydligen vet IKOs supportrar bättre ändå..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
söder över: Men hur fan tänkte Oskarshamn inför den här matchen? Man har alltså med sig, sedan länge, alltså innan Börjes bortgång, att omgång 21 var vikt just för Börje. #21 i Toronto Maple Leafs är alltså en legend bland legender. Det är på det episka planet vad BJ har betytt för svensk hockey. Börje hann lyckligtvis hyllas både i Toronto och i Sverige innan hans tragiska bortgång.

Här kliver då IK Oskarshamn in i bilden, med full vetskap om allt som hänt. Man slår på stora trumman för "Arne". Inget ont alls om vad denna figur ev. har betytt för IKO. Men timingen... timingen..?? Nån jävla pappfigur ska helt plötsligt hyllas när resten av hela fucking Sverige och SHL/övriga klubbar står redo att på ett vördnadsfullt sätt få ge en sista hyllning till en av svens hockeys största namn genom alla tider. Det går inte att göras mer amatörmässigt än såhär.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
söder över: Såg att han var född 03. En liten pojke med andra ord. Han menade säkert inget illa, det får bli läropengar för honom. Kunde dock ha slutat jävligt illa.
Kommentera