1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581748 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2425815

Sv: Apropå nånting...
dunderklumpen: Det som talar för att han bryter kontraktet är väl alla hans redan intjänade miljoner. Visst måste fler än HV varit på honom som iglar?
Vart vill han spela då om vi tar bort ekonomin?
Geografiskt: 1.Hv71 2.Frölunda 3.Färjestad
Tävling: Växjö, Saik, Färjestad
Sentimentalitet: Timrå

Vet inte riktigt vad som kan väga tyngst här? Sen kanske man kan lägga till vart får han ens plats idag? Hv skyr ju inga medel att sätta folk på läktaren. I Timrå hade han gått in i första backpar utan konkurrens. Vilket han kanske gjort i alla ovannämnda lag förutom Växjö, har dålig koll..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SebastianH: En stor anledning till att han är kvar där borta trots att det inte blivit spel i NHL är skattetekniska skäl. Och när han väl kommer hem så är det boende i Skövde som gäller, så ska han fortsätta spela så är det väl i princip bara HV71 som gäller. Och man får inte glömma att kopplingarna hit ju bara är två år i klubben som junior och förstaårssenior. Svårt att lasta honom om det blir HV eller annat SHL-lag. Det är ju inte en egen produkt typ Hållander vi pratar om.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
SebastianH: Jag tippar att den sentimentaliteten i princip bara finns hos vissa TIK-fans. Exakt noll talar enligt surmulna mig för att det skulle bli Timrå och jag begriper inte mantrat i ämnet. Blir det SHL blir det givetvis Frölunda eller HV.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
SebastianH: Du glömde lägga till "Trivsel" efter sentimentalitet
Kommentera