1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2433487

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Nä, köp en riktig sniper,de är bättre så får vi kanske 3 kedjor som håller till i anfallszon.Vi bör göra mycket mera mål med den laget vi har nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TikShank: vi borde också släppa in betydligt fler mål än vi gör, givet vår backuppsättning.
Det är uppenbart att vårt sätt att kompensera för det felbalanserade lagbygget stryper vår offensiva potential en smula. Lika uppenbart är att vi saknar Diddy. Han kan vara hur speldum som helst, hans hårdhet behövs i egen zon.
Med bara Erixon och Svensson kapabla till fysiskt spel blir det för mysigt och lalligt i egen zon. Tycker inte heller att det går att komponera backpar som synkar helt.

Rindy får man väl ge lite tid, men känslan så här långt är väl att han bör spelas lite mindre och snarare ses som en framtidsinvestering. Vi får väl se hur han ser ut mot ett lite mer överkomligt motstånd i morgon. Hittills har man inte blivit jätteimpad av hans (själv)uttalade förmåga att "spela sig ur press" eller "få igenom skotten".

Hoppas på en gedigen insats mot Malmö i morrn. Spelschemat framöver ser lite småsvettigt ut, så det är nog läge att plocka segrar när det är som överkomligast.
Småmysigt om vi börjar vinna hemma också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TikShank: En sniper kommer nog inte få oss att bo i offensiv zon. Snarare forwards med mer fysisk närvaro och smartness. Både Dahlén och Emil.P måste ju ändå anses besitta sniper egenskaper? Snarare så saknar de förmågan att bita fast pucken i kamper längs sarg etc. Så vi lyckas inte bygga momentum och utnyttja den vassa offensiv vi egentligen besitter alltid.

Eller också en riktigt bra härförarback på det. Vi måste börja involvera backarna mer i spelet och hänga med i den moderna hockeyn.
Kommentera