1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581624 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2433679

Sv: Apropå nånting...
Mcmac: vore kardinalfel att inte försöka behålla Walli, med rätt förutsättningar kan han bli en riktigt bra hockeyspelare vilket han även visat hos oss. Frågan är om han vill vara kvar när han inte får förtroende. EA hade jag gärna sett förlängning på också Erixon. Eronen tycker jag känns för klen som back och han producerar inte heller så mycket framåt som jag hoppats. Älskar Lundin men han håller tyvärr inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: på tal om spelare. Viktor Lodin verkar ju knappt spela i AHL skada eller bänkad? Annars skulle hans kreativa spel passa bra hos oss väl?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Helt enig! Walli borde vi kunna behålla framför ex. Hartmann. Likaså bör vi tacka av Lundin för denna sejour, han har betytt mycket för att Timrå idag spelar i högsta ligan men här är dessvärre ändhållplatsen för honom. Eronen ser jag inte heller som en back för säsongen 23/24. Lite för långsam och för lätt runt det egna målet, vi behöver en större back med bättre speluppfattning. Blir Stenqvist kvar med Rindell, Edefeldt och Lyttinen så saknar vi inte en spelare som Eronen, då behöver vi mer kilogram på back-vågen.
Kommentera