1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2441336

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
Linnköping led mä 6-2 mot Skellefte!
Ja undra om domarn har gjort alla Clubbens mål??🤔
Domarinsatsen i vår match var int bra idag!
Vi ha 0-10 mot FBK nu!!
Att vi ha ett spöke i vår hemmarink vet ju alla!
Ja ha dömt hockey i 34 år och även med herr Classon i början utav 90-tale!
Har själv dömt i Tranås i eftermiddag och sett matchen i efterhand!
Ja försvara inte hans insats ikväll. Alla kan vi göra fel och som domare måste man erkänna det! Det är stort och de gör alltid jag!
Ikväll blev man lynchad här! Jag förstår erat hat mot domaren ikväll.
Men under mina 20 år på hockeysnack har jag aldrig upplevt så mycket hat som det är just nu. Men vi lever i ett samhälle där hatet på sociala medier är oroväckande!
Har alltid uppskattat HS och tyckt det varit underbart att få prata med alla er underbara människor här!
Men efter en sån här eftermiddag undrar man ju om det är värt att!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SMÅLAND: Ber om ursäkt för att jag, mot min vana, kommenterade domarna i största affekt. Den tar jag på mig. Men problemet med domarna i den här matchen är inte att dom gör nåt enstaka fel som blir avgörande utan att dom på egen hand vänder matchen åt Färjestad med 4-5 riktigt dåliga beslut i en enda lång följetong. När det tas så många felaktiga beslut på kort tid, som i början på andra, måste man ifrågasätta vad det berodde på. Vi hade stoppat ner FBK i en säck och knutit till och då kommer domarna och släpper ut dom när vi vänder ryggen till...
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SMÅLAND: tror detta är den värsta jag sett vad jag kommer ihåg iaf från domaren å det säger inte lite!

Till er andra, att diskutera vad Småland tkr jag är helt onödigt. Vi vet vad vi sett.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SMÅLAND: men om man gör fel fem gånger i rad och i matchavgörande situationer, då är det inte en olyckshändelse, då är man endera korrupt eller en idiot. Skiter i vilket gällande Claesson men han ska fan känna att han aldrig kan tacka ja till att döma en match i Timrå igen.

Du kan joddla om hat hit och hat dit. Skicka en jävla blomma till din kollega Claesson och håll igen truten. Det är tredje matchen han dömer bort oss i nu. Ingen jävel vill höra dina ömkanden för Claesson.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SMÅLAND: I ditt fall handlar det bara om taskig tajming. Vi var många som aspirerade på strokes och hjärtinfarkter i eftermiddags. Vi var det bättre laget men blev rånade och rövknullade av männen i svartvitt. När du sen kommer och gnäller över ännu en förlust på hemmaplan så gick topplocket hos många. Du må vara en fin människa och en go gubbe men idag är det inte läge för Lönnå och Explorer.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SMÅLAND: tror ingen hatar dig Småland här på HS. MEN då du går in och skriver ett inlägg att Timrå var kassa ikväll så förstår vi att du aldrig såg matchen. Du såg reaktionerna här på domaren men valde att kritisera Timrås kasshet i första hand. Utan att ha sett matchen. Tro fan att folk blir förbannade då?!
Sen sitta med ett grininlägg och vill vi ska stryka medhårs? Ta smällen och gå vidare. Jag har skrivit mycket som jag fått skit för oxå. Bara borsta av sig och tänka till nästa inlägg. Man lär av misstagen. Allafall lite då det gäller mig själv, och det är bra nog🤔☺️
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SMÅLAND: Alltså förstår du vill skydda din domarkår, men likväl som du kan bedömma att vissa av dina egna spelare i Timrå inte håller måttet, så måste du också förstå att en domare bedöms efter sina prestationer. Idag var det en katastrofal insats och Claesson visar gång på gång att han inte häller måttet!
Rätt personer på rätt plats!

Nu var detta mitt absolut sista inlägg om domarinsatsen ikväll. Eldar bara upp mig så fort jag tänker på matchen idag. 😅
Låst ämne