1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581663 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2441416

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
snushane: Oh du store alfahanne. Kan du inte skjuta några ekorrar, dricka lite mer hembränt, meka med fyrhjulingen eller putsa på något i din fina villavagn. Stör mig inte mer med ditt hjärndöda dravel. Tack!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
Har så svårt att se när min hockeyglädje kommer återvända efter det här. Vi alla såg vad som hände, jag tror t.o.m. FBK-arna skrattar innerst inne. Men det kommer de aldrig erkänna. Så är vi tillbaka i detta samma maktlösa dravel:
-Det är vi/Timrå som fokuserar på fel saker.
-Domaren gjorde fel åt bägge håll.
-Svenssons tackling KAN tolkas på det här sättet faktiskt faktiskt så de gjorde inte direkt fel hihi.
-Men åh han bad ju om ursäkt när han tog en 5 mot 3 för filmning, sluta gråta.
-Domarna tar ju alltid utvisning när någon passar bort pucken med handen för delay of game, så det blir 5 mot 3.

Vi kommer aldrig någonstans. Tack Dahlén, Ante och Anton som sätter ner foten. Men det kommer ju aldrig räcka någonstans. Det var så pass stora avgörande skeenden med domaren inblandad, att situationerna med Hartmann och Hanzl där de blev utvisade inte ens pratas om. Och nej, man kan inte bryta ner allt till nanopartiklar. Men hela skådespelet i andra är, på fullt jävla allvar, det mest bisarra jag beskådat. Och det gör ont i mig att detta återigen kommer sopas under mattan. Det är ju vi som är dåliga förlorare.

Jag önskar att jag hade mindsetet att bara vända blad. Men detta skrämmer mig så djupt. Att en sån här domarinsats kommer vara bortglömd typ imorgon av alla förutom kanske oss timråiter. Claesson/Wedin kommer inte få några som helst konsekvenser. Färjestad har sina 2p till skänks. Cmore-studion lägger sig platt och ifrågasätter nada (den enda som kan lacka ur är Wikegård men det gör han ju bara som röst åt storlagen som ni säkert vet).

Nej, vi ska bara finna oss i att det är så här. Ett rättskipande som man bara föreställer sig kan hända i Ryssland får vi köpa, för det är vi som är enögda. Alltså det här med att tysta genom att hysteristämpla är också något som totalt dränerar mig av hopplöshet.

Som ni märker på inlägget så är det totalt osammanhängande. Vet inte om jag ens är förståelig. Tror på riktigt jag fått en mindre blödning. Jag känner sådan sorg för allt jag ovan skrivit.

Men absolut, ”sLuTa FokUsErA pÅ dOmaRnA eMpA”. Far åt helvete allt. På riktigt.
Låst ämne