1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581674 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2441446

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
empa11: Lite fortsättning: Kan ni förstå att detta också hände på VÅR HEMMAPLAN. Alltså fatta hur jävla maktlösa vi är inför detta? Det fanns EN sak som kunde vända matchen efter första perioden, det var att domarna, i en ganska snäll match, från ingenstans skulle börja blåsa sönder den. Och de gjorde de, av de grövsta. Det som utspelar sig är sån skänk till FBK att de två vidriga zebrorna fan måste stått i deras omklädningsrum hela pausen för att tillsammans kunna regissera detta. Som Timrå spelade i första, och som de visade i resten av matchen i 5 mot 5, så fanns det inte på kartan att detta skulle vändas. Förutom om någon annan än spelarna la sig i då.

Domare är till för att få matcherna att flyta på. För att motverka spelförstörningar. Reflektera en stund hur olidligt parodiserat det är när de gör exakt raka motsatsen. De skapar frustration, spelstopp, obalans och orättvisor. Det är som att brandvarnare skulle börja skapa bränder. Göra exakt de som de inte är till för.

Fy fan vad jag lider med spelarna som egentligen förtjänar att hyllas efter deras otroligt fina insats. Allt det dog. Den avsky jag känner mot dessa herrar i randigt hoppas jag aldrig att jag känner för någon annan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
empa11: Jag förstår att du skriver. Vi är många som måste få ur oss våra känslor av orättvisa och framförallt vanmakt. Det känns bara så jävla ruttet. Vi gjorde allt rätt. Trots manfall, var vi det klart bättre laget. Energi och spelglädje, påhejade av bl a västra stå. En perfekt genomförd match egentligen, framförallt den första perioden… The big red machine!.. Fbk var körda, utklassade… sen kom Claesson på att han hade X2 på matchen… Ridå…
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
empa11: Exakt så kände jag också under matchen. Jag var rätt säker på att blir det inte mycket utvisningar etc som förstör matchen så vinner Timrå. Vi var så överlägsna och vann alla dueller etta på puckarna. Nu kliver domarna in och vänder matchen det spyr jag också på. Speciellt då det var mycket tvivelaktiga situationer som blev matchavgörande.
Låst ämne