1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581811 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2441580

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
Olle: Garanterat. Men vad händer om Timrå säger nej? Eller att Timrå åker ut från isen när samma sak händer igen? 3e matchen med Claesson och alla dessa matcher har varit otroligt låg nivå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
Jaha hörrni, idag lär vi få knapra en näve blodtrycksmedicin igen när disciplinnämnden sagt sitt. Trots att det är uppenbart att matchstraffet på Svensson är rent åt helvete vågar jag sätta en hunka på att det blir några matchers avstängning. Drevet mot Claesson måste ju stävjas, och det gör man bäst genom att hålla honom om ryggen. Hur skulle det se ut om det stannar vid gårdagens straff? Då kan man ju nästan tolka det som att nämnden håller med Ante, Lander & Jonte i sin kritik, och så kan vi ju inte ha det.

Aber, den positiva aspekten av gårdagens justitiehärdsmälta är att det helt klart är säsongens mest pulshöjande tillställning. Jävvlar så det kokade.
Och jävlar så bra Timrå stod upp ändå i själva kampen.
Förhoppningsvis svetsar det här ihop gänget ytterligare, och fyller spelarna med extra adrenalin inför fortsättningen.
Själv inser jag att det ändå är den här typen av matcher som gör att jag älskar sporten. Och i synnerhet Timrå. Rättvisa, David vs Goliat, pengar & makt vs den fattige med mössan i hand. Häri ligger själva grunden till supporteressensen.
Man märker det härinne, om inte annat, när det går lite för bra över en längre tid. Folk blir helt vilsna och börjar käbbla inbördes, letar efter saker att orosprojicera på och rent allmänt lära sig att fungera utan en grundkänsla av hockeyångest.

Så, egentligen borde vi vara tacksamma för gårdagens debacle. Vi ligger oförskämt bra till i tabellen, men hockeylivet är förjävligt ändå. Alla är emot oss. Nu fyller vi hallen och ser till att visa hockeysverige att Timrå inte står i parterr när hockeymaffian börjar fippla med skärpet.
Skridsko i skrevet och pucken i kryllan. Så ska dom jävlarna tas!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
DenRöda: om Timrå åker av isen och vägrar spela så tilldöms väl segern till motståndarna och Timrå får en gigantisk böter.

Gårdagens match påminde om en match nere i Växjö säsongen vi åkte ut första gången. Hagos åkte på nån riktigt sjuk tripping när han inte ens touchar motståndaren och Hedin åkte på en fasthållning bakom egen kasse där motståndaren tar armkrok på honom och sätter sig på isen så Hedin följer med ner i isen och åker på 2 min för holding. I nästan varje närkamp åkte vi på en tvåa och så var det i princip igår med. Kanske den sämsta domarinsatsen jag sett i mitt liv över 60 minuter.

Ber om ursäkt för hård tongång här inne, tappade det fullständigt. Man förstår att spelarna ändå är proffs då dom kan åka och tacka domarna efter en sån här match.
Låst ämne