1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2441591

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
DenRöda: tror hanzls delay of game är korrekt, läste regelboken igår, och du får inte vinna tekning genom att spela pucken med handen, oavsett hur du gör det, som jag tolkar regelboken, så är nog det han åker på.
se punkt 67.2 i länken.

däremot emils utvisning, den första i andra perioden, innan hans klubba ens är en hooking så har ju fbk:aren tagit tag i hans klubba och håller i den, vilket gör att det ser ut som hooking? (men ingen reagerade, så den kanske var rätt ändå)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SuperMupster: mm den hittar Claesson från mittzonen…

I dessa regler beskrivs även att spelare inte får använda handen för att stoppa motståndare att spela pucken i målområdet men detta sker ju i Färjestads målområde under matchen.

Alltså när en domare är korrupt eller påverkad på otillbörligt sätt så är det rätt sällan rena missar utan det är snarare överdriven påverkan åt ett håll.

Givet att Claesson dömer utvisning. Inte att tekningen ska tas om efter den blockerade situationen och där beslutar att FBK ska spela 5-3 i nära 2 minuter men inte ser något fel när Timrå håller på att göra mål är väl precis vad som är galet.

Hanzl hakar inte FBK backen som dräller med pucken på Timrås blålinje heller, han lyfter klubban. Inte vid händerna på backen ska tilläggas. Backen går ner på ett knä utan anledning ingen hakning sker men det ser Claesson.

Hartman låser en klubba längst ner vid bladet. FBK spelaren faller. Claesson ser en hakning.

Svensson knackar mot en arm skithålet som tar ett ”felskär” flyger längre än en inspark från Naurin och Claesson ser en tripping. Anmärkningsvärt i den situationen är att Claesson sedan desperat i media står och kör en Clinton.
Ni vet: Jag har absolut inte någonsin ever i livet haft pillevitten framme hos fröken praktikant…
(Han flög till Lolita Island med)
DET ÄR ABSOLUT UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER EN FÖRSTÄRKNING. Eeeeeh nä det är ett diskret felskär som inte syns! Hahaha! Claesson för helvete? Vilken planet är du från? Klassiskt idiotuttalande. Varför förklarar ingen av de assisterande domarna i mittzon för Claesson att det är ett felaktigt beslut?

Hög klubba på Dahlén missar Claesson.
Hakningen på Svensson missar man vid 3-2 målet med. Det är ju olyckligt.

Åt ett håll. Ständigt…

Men situationen vid tekningen… den ser Claesson…
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
SuperMupster: Stämmer bra, Hanzl har även åkt på en sån tidigare i säsongen. Den får han ta på sig och hoppas han lärt sig nu så de ej händer igen!
Låst ämne