1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2444873

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
jå1: Jo, det bör ju ge stadga åt den lekskola som försvaret varit till och från i slutet. Några rimliga orsaker till ojämnheten och tidvisa "lekstugan" :
- Överbelastning på några få pjäser
- Ny inskolning Rindell. Gör det bra men det är ändå inskolning.
- Edfelt/Melander inskolning. Klart att de som spelar med dom får ta extra ansvar.
- Stenkvist. Jag upptäcker honom i alla fyra hörn på en rink... i samma byte. Ingenstans och överallt. Måste vara knepigt för backkompis att hålla reda på. Finns viss fördel i det också då jag sett motståndare ibland bli lite paff och förvånat tappa puck "va, vad gör han här?" liksom.

Höjer ett varningsfinger för Rindell. Om han inte hålls i lite strama tyglar är jag rädd att han kan bli Stenkvist 2.0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
sargad: Dock hoppas jag varenda jävel i laget får åka 1000 varv runt rinken imorgon, åka tills dom känner blod smak i munnen. Alla ska ta ansvar, kolla sig i spegeln och knyta näven så hårt det bara går. Fanns det någon idag som var bra, som stack ut? Nja knappast. Jag kräver att dom fan ser svart emot Skellefteå, att det brinner i dom. Annars kan vi förbereda oss på en käftsmäll resterande delen av säsongen. Jag hoppas dom är i en tung tränings period eller något, för så här får det på riktigt inte se ut om man ska till slutspel. Tro mig, det går snabbt i hockey, 5-6 förluster till ja då ligger vi risigt till. Är så jävla less på Svensson, Stenqvist, halloran, Petersson ja listan kan väll göras lång. Jag hoppas alla spelare känner något form av ansvar gentemot oss fans, som har en brinnande passion för Timrå. För om dom känner det, då ska dom fan köra över SAIK punkt slut.
Kommentera