1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

557787 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446904

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Eller så får vi acceptera att vi är i en renodlad jäkla svacka. Svårt att tänka mig att man tillåter sjuka spelare lira. Rent utsagt farligt, hjärtmuskelinflammation är no joke. Det ska väl vara om spelaren själv döljer sin sjukdom men varför riskera sin hälsa. backsidan har inte bredden för att två-tre av våra bästa backar är frånvarande vilket visar sig otroligt mycket nu.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Läktarproffset: Den kan vara så. Men eftersom en majoritet vittnar om att man inte ens känner igen laget, och detta skedde typ över en natt med samma spelarmaterial är det ju inte underligt att man spekulerar. Du kan vara påverkad av något virus och ha det i kroppen utan att du direkt känner dig sjuk. Det kan skapa trötthet, sämre kondition och bristande fokus. Har känt mig ovanligt trött senaste veckan, och hjärndimma sista timmarna på jobbet. Har inte haft några fysiska symtom, men sambon har varit väldigt dålig samma tid.
Först nu börjar jag få klassiska förkylningssymtom.

Skulle inte ens misstänka detta om jag inte upplevde att något avsevärt negativt hänt med spelet vi presenterat torsdag+lördag. Jag är inte van att se en sådan drastisk svacka utan att någonting egentligen förändrats lagmässigt från när det såg bra ut.
Låst ämne